AdamB, u mnie w firmie jeden przedstawiciel dostał dwa zdjęcia. Jedno w piątek, drugie zaraz w poniedziałek.
Trasa Toruń - Słupsk
Zwiń
X
-
Oj wole stać na Jana Pawła niż we Włocławku. Jechałem dwa tygodnie temu w piątek w kierunku Łodzi o godzinie 4 w nocy i to co zobaczyłem na wylotówce z Włocławka w kierunku Bydgoszczy przeraziło mnie, korek na oko 3-5 km praktycznie do centrum. Zresztą my nie mamy tak źle z tymi korkami. Nie wiem dlaczego "nasi" narzekają na korki w Bydgoszczy. Są to chyba osoby, które w życiu nie były w Poznaniu, Warszawie lub Krakowie w czasie szczytu, zresztą prawie zawsze tam jest szczyt. Przykład wjazd do Krakowa od A4 bodajże na rondo Katyńskie czy coś takiego. Masakra. A wracając do głównego wątku na Jana Pawła jak się złapie podczas korku lewego pasa idzie w miarę szybko. A naprawdę odradzam Włocławek.Zamieszczone przez karolcanie radzę w godzinach 15-18
Komentarz
-
-
Bo jest przebudowa. Jakby kolega zapytał się na forum to byśmy powiedzieli jak wjechać do Krakowa aby nie stać w korku.Zamieszczone przez Jahu55Przykład wjazd do Krakowa od A4 bodajże na rondo Katyńskie czy coś takiego. Masakra.
A że kolega się nie zapytał
to może miec pretensje tylko do siebie :szeroki_usmiech
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
jako, ze Twoje pierwsze punkty to teraz podjedz do stolarza niech Ci fotke w ramki oprawiZamieszczone przez AdamBWywołałeś wilka z lasu. Właśnie przyszła mi pocztówka "od tyłu" z Białego Boru od straży miejskiej z weekendowego wyjazdu. :diabelski_usmiechZamieszczone przez Robert_PW tym rejonie nie mam znajomego który by nie dostał liściku ze zdjęciem więc uważaj !
Komentarz
-
-
Niestety nic by to nie dało bo niedaleko rondka miałem spotkanie.Zamieszczone przez AdamBBo jest przebudowa. Jakby kolega zapytał się na forum to byśmy powiedzieli jak wjechać do Krakowa aby nie stać w korku. A że kolega się nie zapytał to może miec pretensje tylko do siebie
Oby jak najmniej. Sam jestem ciekaw czy coś do mnie przyjdzie po wyjeździe wakacyjnym :lol:Ciekawe ile mnie przyjdzie pocztówek, dzisiaj w nocy śmigam.
Komentarz
-
Nie byłam jeszcze w takiej sytuacji, nie mam doświadczenia
Komentarz